Welcome to our websites!

Kumu o kiʻekiʻe māmā holo 'akomi laminated corrugated carton hana mīkini

High-speed 'akomi laminated corrugated carton hana mīkini loina,hale, nā hiʻohiʻona no ʻoe e hoʻolauna, manaʻo wau e loaʻa iā ʻoe kahi ʻike hou aʻe o ka mīkini laminated corrugated carton making machine.

Hiki ke hoʻopaʻa ʻia ka helu o nā ʻāpana (1-99 mau ʻāpana) a hoʻouna ʻia i ka hopena o ka conveyor e like me ka helu i hoʻonohonoho ʻia, kahi kūpono no ka BANding fan e kōkua i ka hana hoʻomaloʻo ʻana i ka ea, hoʻolalelale i ka pahu pahu a hoʻemi i ka hana. o na huahana hemahema. ʻO nā huahana Semi-hoʻopau i hoʻopili ʻia i nā huahana i hoʻopau ʻia i hoʻokahi wale nō hana kanaka, maʻalahi a maʻalahi ka hana, hoʻemi i ka uku hānai ʻoihana ʻoihana helu ʻakomi, hoʻopaʻa ʻia i loko o nā pūpū i hoʻouna ʻia i waho o ka pūʻolo, hoʻemi i ka helu o nā pahu pahu pahu e hoʻemi i ka uku o ka ʻO ka ʻāpana waena o ka hana punch i hoʻopili ʻia, e pale pono i ke ʻano o ka ʻoki ʻoki pahu pahu.

ʻO ka mīkini pahu pahu ʻakomi9675af373d5

 

Nā hiʻohiʻona o ka mīkini laminating wikiwiki kiʻekiʻe:
1. He kūpono ka hoʻonohonoho a me ka hoʻoponopono ʻana i ka nui, me ka hoʻonohonoho ʻana o ka baffle, ka lima origami, ka pahu pahu, ka helu a me ka hoʻokuʻu ʻana i ka nui.
2. Hiki i ka mīkini gluing Semi-aunoa ke koho i ke ala o ka hoʻopili ʻana i ka huila paʻi a i ʻole ka ʻōnaehana spraying.
3, me ka mea kākoʻo, hiki ke pale i ka hoʻopaʻa ʻana i ka pahu pahu nui ma muli o ka umekaumaha a me ka sagging.
4, me kahi mea hoʻoheheʻe pepa, hiki ke lawe maikaʻi ʻia ke kāleka curved.
5. Hiki i ke koʻokoʻo ʻo Origami ke lanakila i ka mana o ka maikaʻi ʻole o ka laina laina a i ʻole ka hohonu o ka laina.
6. Ua lako i ke kā'ei ho'olele pepa me ke kaula alaka'i, a hiki i ke a'a alaka'i o ka huila kaomi ke pale aku i ka pahe'e 'ana o ke kā'ei pelupe pepa.
7, ua lawa nā hana pale, hiki ke pale i ka pilikia o ka hana.
8. He wahi kūpono a maʻemaʻe hoʻi no nā limahana mai ka neʻe ʻana i ka pahu pepa a i kahi moe pepa hele.
Ke hana nei kā mākou hui i ka mīkini pahu pahu pahu no nā makahiki he nui, ʻike, ke kumu o ka hale hana, mai ka maikaʻi, ma hope o ke kūʻai aku e ʻoluʻolu e koho.

 


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-15-2022